13 Aralık 2012 Perşembe

8 Dakikada Yazdım

Ders çalışmam 8 dakika kala bir şeyler yazayım da gidiyim dedim. Bu aralar sınav haftasındayım, uzuuuunca süre bişi yazamam herhalde. Aha da 7 dakika kaldı hoffs :(
Ne yazıciiimi de bilemedim şimdi. Paslanmamak için günlük yazayım dedim de, cık günlük bana göre değil aga. Hiçbir zaman günlük yazmayı başaramadım zati. Aman neyse ya.
Ne mi yapıyorum bu aralar? 7.30'da (aslında 7.45 çaktırmayın) kalkıyorum. Saçımı şööölecene bi' topuz yapıp 15 dakika içinde hazırlanarak evden çıkıyorum. (Üstümü giyip çantamı hazırlayıp, dişlerimi fırçalayıp vs.) Sonracığıma lanet olası gelmeyen 522 numaralı otobüsü bekliyorum. Dedim ya gelmediği için minibüse binmek zorunda kalıyorum. Sonra bakıyorum ki, aaa Alemdağ'dayım. iniyorum otobüsten. Genelde dersin başlamasına 3 veya 5 dakika kala iniyorum. O koccaaaamaaan bitmek bilmeyen yokuşu çıkıyorum. Ve derse giriyorum. Sonra bitmek bilmeyen 8 dersi işliyoruz ve okuldan çıkıyoruz. Şimdi bi' de okulda geçen olayları anlatamam roman olur, bu sene çoğ tuhaf olm. Anlam veremiyorum. Yineee up uzun bi' süre durakta bekledikten sonra otobüse biniyorum ve eve geliyorum. (Tabi otobüste benimkini kesmeden olmaz :D asdfghjklş :D)
Eve geliyorum yorguuun, bitkiiin, stresliii, nalet bir halim oluyor. Ders çalışıyorum yada çalışmıyorum gün bitiyor ve ben yatıyorum. Yegane izlediğim şeyleri de sıralayayım bari dur:
The Simpsons, Family Guy, I Miss You. Aha da bu kadar. İnanmadınız değil mi? Biliyorum.
Neyse ya. Saat tam 23.00 oldu, benim 8 dakikam doldu ve ben gidiyorum. Hadi kendinize iyi bakın, uzunca bir zaman olmayabilirim. Belki de yazarım lan belli olmaz. Neyse.
AH bu arada beni kaliteli müzik dinlememi sağlayan (başlatan) sevgili Amy Lee'nin (Evanescence lideri - solisti) doğum gününü kutlar nice Fallen'lar, The Open Door'lar, Evanescence'ler (son albümleri) dilerim. Nice yıllara melek sesli kadın. Hadi ben gittim bye :)

aaa bu ben miyim la? :D 



Share:

4 yorum:

  1. Çok güldüm bu yazına ne varsa eskilerde var zaten eski yazıları okumayı seviyorum paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben bu yazıyı kaldırdım zannediyordum asdfghjk Güldürdüysem ne mutlu ^.^

      Sil

Yorumunuzu eksik etmeyin, her biri çok değerli^^