24 Temmuz 2013 Çarşamba

TED

Şimdi size yeni bi filmin tanıtımını yapacağım. Film, benim adlandırdığım tabirle, yetişkin - çocuk filmi. Yani çocuk filmi konusuyla yetişkinler için yapılmış. Üstelik Family Guy yapımcılarından! :D Zaten  Ted'i Seth MacFarlane (Peter Griffin'i seslendiren adam) seslendiriyor. Başrolümüz Johnny'nin sevgilisini de Meg'i seslendiren ve bir çok yapımdan tanıdığımız Mila Kunis oynuyor.

Konusu şöyle: John (8 yaşında) Noel gecesinde kendisine hediye gelen ayının canlanmasını ister. Sabah uyanır ve ayı canlanmıştır. John 35 yaşına gelene kadar en iyi arkadaşı olan oyuncak ayısı Ted onun hayatındaki daima en önemli kişi olmuştur onu kimseyle paylaşmaz 4 yıllık sevgilisi Lori'yle bile. John Ted ile birlikteyken sürekli çocuk gibidir ve Lori John artık büyüyüp bir adam gibi davranmasını ister. Artık Ted'den ayrılma vakti gelmiştir...

Bu tarz filmleri çok sevdiğimden midir bilmiyorum ama film harikaydı. IMDb'de 7.2 almış bende 7 verdim :) Bir arkadaşlık öyküsü bu kadar iyi anlatılır. Zaten ben bu "christmas öncesi gerçekleşen dilekler"i konu alan filmleri her zaman sevmişimdir asdfghjklkjhgfd Home Alone'u da çok seviyorum konumuzla ne alakası var bilmiyorum ama seviyorum. Neyse film çocukluğunuz da izlediğiniz filmlerin tadında başlıyor ve bir anda günümüz dünyasına dönüyor.
İzlemesi çok eğlenceli bi firlm, çok zevk aldım. Ağladım bile. Bu filmde nasıl ağladın diyeceksiniz ben ağlarım var bende o potansiyel :)

"Büyünün Dünyamızdan çok uzun zaman önce kaybolduğu ve insanlığın artık arzularını dileklerin gücüyle gideremeyeceği söylenegelmiştir. Dünyaya çocukların gözüyle bakma yetisini kaybedenler için karşınızda küçük bir çocuğun ve hayatını sonsuza dek değiştiren büyülü Noel dileğinin hikayesi. Her şey 1985'te, Boston'ın hemen dışındaki kasabada başladı. Noel arifesiydi ve tüm çocuklar oldukça keyifliydi. Yılın bu zamanında, Boston çocukları bir araya gelir ve Yahudi çocukları döverlerdi. Ama o kadar da keyifli olmayan bir çocuk vardı. Küçük John Bennett. Her mahallede olan, arkadaşlık edinmekte  zorlanan küçük çocuk oydu.  (burada yahudi çocuk bile kovuyor John'u :D) John tüm kalbiyle "arkadaşım" diyebileceği gerçek bir dost istiyordu. Ve eğer o arkadaşı bulursa onu asla bırakmayacağını biliyordu. Her yıl olduğu gibi Noel sabahı sonunda gelmişti. Tüm çocuklar tatilin verdiği neşeyle hediyelerini açıyorlardı. Küçük Bennett içinse Noel günü çok özel bir hediye getirmişti. John anında Teddy'ye bağlanırvermişti. O ayıcıkta ona sonunda en derin sırlarını paylaşabileceği bir arkadaş bulduğunu hissettiren bir şey vardı. Emin olabileceğimiz bir şey varsa o da küçük bir çocuğun dileğinden daha güçlü bir şey olmadığıdır. Savaş helikopterleri hariç. Savaş helikopterlerinde mitarlyöz ve füzeler var. İnanılmaz derecede etkili silahları olur. Tam bir ölüm makinesi. John dilek dilemek için en doğru geceyi seçmişti."
Filmin başlangıcında masal gibi anlatılan John'un hikayesi. Alt yazıyla izlemenizi öneririm, kesinlikle alt yazıyla izleyen.

İyi Seyirler ^^ 
Share:

2 yorum:

Yorumunuzu eksik etmeyin, her biri çok değerli^^